Δεν φοβόμαστε, δεν καταστελλόμαστε

Δεν φοβόμαστε, δεν καταστελλόμαστε

Ξημερώματα Τρίτης 03/06/14 άγνωστοι προσπάθησαν, ρίχνοντας 4 σφαίρες στην πρόσοψη του Κ*ΒΟΞ, να καλλιεργήσουν την αυταπάτη ότι μπορούν να εκβιάσουν τους κατοίκους, τις πολιτικές συλλογικότητες και τους εργαζόμενους των Εξαρχείων. Στόχος τους ενδεχομένως ήταν να μας τρομοκρατήσουν, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο της σιωπή όλων μας μπροστά στο φαινόμενο του κοινωνικού κανιβαλισμού, που ενορχηστρώνεται από τις μαφίες με τη αγαστή συμπαράσταση και την εκούσια αδιαφορία του κράτους και των κατασταλτικών μηχανισμών του.

Θα θέλαμε λοιπόν να πληροφορήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι απέτυχαν οικτρά και ότι το κίνημα αντίστασης απέναντι στη στοχευμένη υποβάθμιση και πολιτική απονεύρωση της περιοχής θα κλιμακωθεί  και δε θα σταματήσει μέχρι να διώξουμε από τα Εξάρχεια τις μαφίες, τα ναρκωτικά και τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που αυτές εξυπηρετούν .

Η ΑΔΥΕ συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στη γειτονιά, προωθώντας ταυτόχρονα το πρόταγμα της αυτοοργάνωσης για μια χειραφετημένη κοινωνία στην οποία η ζωή θα αξίζει πράγματι να βιωθεί. Μέχρι τότε, ο αγώνας είναι καθημερινός και ανυποχώρητος.


 

Δεν φοβόμαστε, δεν καταστελλόμαστε.

Καλούμε όλους τους κατοίκους να συμμετέχουν στη λαϊκή
συνέλευση στην πλατεία των Εξαρχείων, κάθε Πέμπτη στις 20.00.

 

Αυτοοργανωμένη Δομή  Υγείας Εξαρχείων

Δεν Φοβόμαστε, δεν καταστελλόμαστε-01