Σεμινάριο αντιμετώπισης χημικού πολέμου

Από τον Δεκέμβριο του 2008 και τη μαζική εξέγερση ενάντια στο κράτος, τους θεσμούς του και τη δολοφονική καταστολή του μέχρι και σήμερα όπου κάθε λογής αστυνομική δύναμη έχει ακροβολιστεί στα Εξάρχεια και απειλεί κυριολεκτικά ό,τι κινείται στην περιοχή, η γειτονιά μας αποτέλεσε και αποτελεί ένα πεδίο ανεξέλεγκτης κρατικής βίας. Αυτή συχνά κορυφώνεται με τη χρήση διεθνώς απαγορευμένων χημικών όπλων που δεν έχουν στόχο μόνο να τσακίσουν κάθε κινηματική πολιτική αντίσταση, αλλά επίσης και να υποβαθμίσουν το επίπεδο διαβίωσης τη περιοχής, ώστε οι κάτοικοι, απηυδισμένοι, να φύγουν και να αφήσουν τη γειτονιά στα χέρια των κορακιών επενδυτών.

Το τελεσίγραφο για την εκκένωση των καταλήψεων από το υπουργείο ΠΡΟΠΟ, στο ίδιο πλαίσιο καταστολής και εκφοβισμού, επιχειρεί να μεθοδεύσει την ερήμωση των Εξαρχείων και μάλιστα ενόψει μίας επετείου, αυτής της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου από κρατικό πιστόλι.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν φοβόμαστε, είμαστε εδώ, θα παραμείνουμε και οργανώνουμε την αντίστασή μας.

Στη συγκυρία αυτή η ΑΔΥΕ διοργανώνει σεμινάριο αντιμετώπισης χημικού πολέμου, μία μέρα πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο και δύο μέρες πριν την επέτειο της εξέγερσης του Δεκεμβρίου του 2008.

Καλούμε τους κατοίκους, τις συλλογικότητες και τα άτομα του αγώνα να παραβρεθούν στο σεμινάριο, σήμερα, Τετάρτη 4/12 στις 7 μ.μ. στο Κ*ΒΟΞ.